Σχετικα με εμας

Τι ειναι οι υπηρεσιες ταχυμεταφορων Svelta;

SveltaCourier.com, με έδρα τη Λεμεσό στην Κύπρο, είναι μια καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει επαναστατικές υπηρεσίες ταχυμεταφορών στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Ομάδα μας, έχει αναπτύξει τεχνολογίες που φέρνουν τη μετεξέλιξη στις παραδοσιακές υπηρεσίες ταχυμεταφορών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε παραλαβή αντικειμένων από την πόρτα σας και παράδοση του τελευταίου μιλίου χωρίς την ανάγκη της μετακίνησης από το χώρο σας, σε τοπικούς και διεθνείς προορισμούς άμεσα, την ίδια μέρα ή την επόμενη μέρα, και ευέλικτη εντός μιας βδομάδας.

Ο ιστότοπος μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ψηφιακά και εύκολα την υπηρεσία που επιθυμείτε, και να στείλετε οτιδήποτε, από ένα μικρό πακέτο ή ένα μεγάλο δέμα, σε προορισμούς σε ολόκληρη την Κύπρο και διεθνώς στη χαμηλότερη τιμή.

Προσθέτοντας στα πιο πάνω, οι υπηρεσίες Messenger που προσφέρονται, παρέχουν την ευκολία εκπλήρωσης γραφειοκρατικών υπηρεσιών σε δημόσιες και μη δημόσιες υπηρεσίες ή τράπεζες, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε από το χώρο σας, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Τέλος, όταν προχωρήσετε στην παραγγελία σας, το προϊόν σας μπορεί να εντοπιστεί εύκολα μέσω της ιστοσελίδας μας ανά πάσα στιγμή για το που ακριβώς βρίσκεται, και η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα για να επιλύσει τυχόν προβλήματα προκύψουν.

Ευχαριστούμε,

Η Ομάδα της Svelta